Zaključna prireditev kolesarjenja za dober namen

Vljudno vas vabimo, da se nam v petek 10.5.2024 ob 11:30 pridružite na zaključni prireditvi projekta “SLS kolesari za dober namen” na Bledu, pred FESTIVALNO DVORANO, kjer bo kolesarje in Lano Nino sprejel župan občine Bled, g. Anton Mežan. 

Dobrodelni projekt se je začel v soboto, 13. aprila 2024, formalno pa se bo zaključil v petek na zaključni prireditvi na Bledu. V tem projektu je dr. Peter Gregorčič, nosilec liste Slovenske ljudske stranke na EU volitvah v sodelovanju in s pomočjo drugih kandidatov SLS na EU volitvah kolesaril in obiskoval naše volivce širom Slovenije.

Ker smo v SLS občutljivi za socialno šibke, smo se odločili, da projektu dodamo tudi dobrodelno noto.

S pomočjo donatorja smo za vsak prevoženi kilometer preko Športno humanitarnega društva Vztrajaj – Never give up na račun Lane Nine Markelj nakazali 25 evrov. V šestih etapah smo prekolesarili skupaj 538 km in za Lano Nino zbrali 13.450 EUR.

Lana Nina je 27 letno dekle, ki je pred tremi leti ob usodnem padcu s kolesom utrpela hude poškodbe glave. Nekoč vsestranska športnica po poškodbi ni mogla več pisati, hoditi ali govoriti. Lano Nino smo izbrali, ker nam je vsem zgled. Danes se namreč pridno uči na novo brati, računati, hoditi in ima izjemno voljo do življenja. Je borka in njeno borbo želimo nagraditi.
PRIDRUŽITE SE NAM NA ZAKLJUČNI PRIREDITVI:

RADOVLJICA: štart ob 10:30 iz Linhartovega trga

BLED: prihod 11:30 pred Festivalno dvorano, sprejel nas bo župan občine Bled, g. Anton Mežan.

PETEK, 10. 5. 2024

RADOVLJICA (10:30) – BLED (11:30)

KAKO LAHKO POMAGATE TUDI VI?

Vabimo vas, da Lano Nino Markelj pri navdihujoči borbi in veselju do življenja podprete tudi vi in po vaših močeh na račun ŠPORTNEGA HUMANITARNEGA DRUŠTVA VZTRAJAJ – NEVER GIVE UP (Grobeljca 52, 1211 Ljubljana – Šmartno), sredstva nakažete na spodnji račun:  

TRR: SI56 0203 2025 9609 009

NAMEN: Za Lano